Blog

Review Lime Crime Velvetines

Categories: Beauty,Events,Inyourface,Look,Make-up

Ik heb de Lime crime velvetine eindelijk binnen!
Toen ik ze binnen kreeg heb ik ze meteen gesmeerd en wat een kleuren bom! Nu heb ik eindelijk de tijd om ze uitgebreid te testen.

IMG_7274
Lang volg ik doe deere op verschillende media (instagram, facebook, blogs etc). Ontzettend mooie dame met gekleurd haar (LOVE LOVE LOVE) en geweldige make-up!

LIME CRIME. En eh.. waarom het zo lang duurde voordat ik wat voormijzelf bestelde, weet ik eigenlijk ook niet! EINDELIJK besteld… en na een best wel lange periode pas bezorgt. Ik had de Wicked, Pink Velvet en de Red Velvet besteld. Helaas was er een fabrieksfoutje met de Red Velvet en was deze tijdelijk uit productie. Voor mij alleen wicked en Pink Velvet dus!

En eindelijk: daar is mijn pakketje!  Een echte kado! Het is zo leuk ingepakt. Met zorg ingepakt en met plezier pak ik het uit! De doosjes waar de velvetines inzitten zien er ook al gezellig uit, maar toch haal ik ze er snel uit.

ARGH… de velvetines houder ziet er ook al leuk uit!  Tot zover nog allemaal goed. De eerste smeer test:IMG_9752

De kleur is heel,intens en vol glans als je ze aanbrengt. Het aan brengen gaat heel goed en vrij precies met de bij behorende kwastje.

Nadeel: je ziet het wel meteen als je niet binnen de lijntjes zit of als je ongelijke lippen hebt. Je moet echt corrigeren met deze lipstick. Gelukkig kan dat met de stick zelf en hoef je geen rare potloden trucjes uit te halen.

IMG_1759 IMG_7266

#WICKED Is een van de nieuwe 3 kleuren (Wickes, Salem en Black Velvet). Wicked trok mij het meest aan qua kleur. Zwart is weer zo zwart en zal ik denk ik niet zo vaak opdoen ;) Hoewel hij mij wel de mooiste zwart lijkt die er is.  Salem is wat meer bruinig.

WICKED1

IMG_0226 IMG_0282

#PINK VELVET Knal roze.  Got to love it!

AuxiliaryIOTWLimeCrimePinkVelvetIMG_9720

IMG_2098 IMG_8274

Ik heb mijn Velvetines bij Limecrime zelf gekocht. http://limecrime.com/lips/velvetines-39.html  Ze zijn prijzig, maar het zeker waard! ( 20 dollar excl verzendkosten)

Heb jij ook een Velvetine? Welke is jouw favoriet?
Ik denk dat er hier heel gauw nieuwe kleuren bij gaan komen ;)

 

Author: dhaveman

Geef een reactie