Blog

24-05-2014 Bruiloft Erna

Categories: Beauty,Events,Inyourface,Look,Make-up

In mei was de bruiloft van Erna.

Ruim daarvoor hebben we een proefdag gehad bij haar thuis in Almere. We hebben verschillende bruidsmake-up stijlen en bruidskapsels uitgeprobeerd en kwamen uit op een mooie combinatie die precies paste bij Erna. Op haar dag zou ze gaan stralen!

Op 24 mei ging ze trouwen in het Van der Valk Hotel. Ik zou haar hier ook voorbereiden voor haar trouwen. Helaas ging er vanuit het hotel het een en ander mis waardoor we iets vertraging opliepen, gelukkig hadden we ruim in gepland. Tijdens de haarstyling en de make-up kwam de fotografe aan en die is meteen begonnen met wat backstage foto’s.

Na een klein beetje stress van de voorbereidingen kon Erna haar jurk aan doen en heb ik haar haar privacy gegeven en haar een fijne dag gewenst.

IMG_1672  IMG_1674Erna IMG_1663 IMG_1664 IMG_1666 IMG_1667 IMG_1668

 

Fotos zijn van See Yourself photographie

 

Ik hoop dat jullie onwijs gelukkig zullen zijn en blijven!

Author: dhaveman

Geef een reactie