Blog

Ik als onderdeel van een cadeau!

Categories: Beauty,Events,Inyourface,Look,Principles,Stories,Uncategorized

Vanochtend was ik een onderdeel van een verjaardagsfeest kado! De prachtige Mendy heeft voor haar 13e verjaardag een fotoshoot incl Visagie en haar kado gekregen!

Bij de studio ging haar blinddoek er af en zag ze dat ze in de studio stond!
Verassing!!!!!

Na overleg wat haar Style is en wat voor kleding ze mee heeft zijn we naar mijn ruimte gegaan. Hier hebben we haar prachtige haren in gekruld en een mooie make-up voor een geschikt voor een 13 jarige.

De makeup bestaat uit een transparante foundation van peggysage, een matterende poeder van makeupsstudio, natuurlijke oogschaduw kleuren van makeupsstudio en zoeva, zwarte eyeliner van rimmel, mascara van mayebeline en een lipgloss van nivea.

Ik hoop een prachtige dag voor deze jongedame!

IMG_2507.JPG

IMG_2506.JPG

IMG_2498.JPG

IMG_2500.JPG

 

Heb jij al eens een foto-shoot gehad? Hoe vond jij het?

Author: dhaveman

One Response to "Ik als onderdeel van een cadeau!"

  1. angelique Posted on 15 december 2014 at 16:00

    Wat een prachtige foto’svan deze jongedame .
    Mijn complimenten hoor

Geef een reactie