Blog

Tijdens mijn creatieve uitspattingen kwam ik op het idee om Hoorns te maken en in plaats van de hoorns zwart te schilderen dacht ik eens tegenstrijdig te doen en ze wit te schilderen. Deze hoorns zijn het geworden.

En nu…  wat moet ik er nu mee?  Een prachtige White Demon maken en Sacha van Manen wilde dit wel vast leggen op een prachtige foto.  Nadat we op facebook een oproepje hadden geplaatst hadden we al gauw een model die zich zelf wel zag zitten als White Demon en waar wij erg graag mee wilden samen werken.

Na wat heen en weer gechat werd ik steeds enthousiaster. Ik zag de aankleding al helemaal voor me: Alleen maar witte kleding, een wit barok corset met een kooi hoepel rok er onder en onder die hoepel rok een witte legging.  Witte linten om de armen en benen gewikkeld. Freeke bleek alle kleding in huis te hebben en de moeder van Freeke: Judith ging zo’n hoepel rok maken!  JEUJ JEUJ

Sacha zag de belichting en achtergrond ook al voor zich en samen hebben we de ochtend van de shoot de set in orde gebracht. PRACHTIG:

Freeke met haar moeder kwamen binnen. Even wat drinken en aan de slag. Ik dacht dat ik wel zo klaar zou zijn.
Ik wilde namelijk haar helemaal wit maken en alleen wat shapen met kleur. Dat wit maken wilde ik doen met foundation en deze een klein beetje mengen met witte schmink. Hmm.. dat was misschien de moeite waard geweest om te testen eerst. Het werkte namelijk niet zo goed als ik had gewild. Het werd behoorlijk vlekkerig. Ik moest goed en veel bijwerken. Iets te veel bijgewerkt, wat weg gehaald en weer op nieuw wit gemaakt. Shapen met de kleur ging daar en tegen wel heel goed. Het prachtige haar van Freeke wilde ik ook helemaal wit maken, maar toen ik haar haargrens wit had gemaakt en de rest wilde doen, zag dit er zo goed uit dat ik het wilde laten.

En hier de eerste resultaten:

IMG_9239 IMG_9268

Deze look leek mij ook prachtig met een donkere lippen, dus de lippen gekleurd en haar ogen ook wat meer kleur gegeven, haar opgestoken en op naar de volgende serie:

IMG_9379

 

Ik ben erg tevreden met deze fotos. Jammer dat ze  niet gepubliceerd zijn of iets dergelijks.

 

Author: dhaveman

Geef een reactie