Blog

Bij de Haarwereld (kapperswinkel voor consument & professional) heb ik de Krulwand MAX pro twist besteld. Deze was binnen notime binnen!

Voorheen had ik altijd de ISO krulwand 16mm, maar ik was hier niet tevreden over. Deze “bakte” aan en ISO zelf kon me niks daarover vertellen. Op naar een ander product dus.

De MAX pro twist.

Uiterlijk:
Het doosje ziet er al veelbelovend uit. Strak, wit en zwarte letters. Hij is gesloten met een soort magneetje.  Het is een beetje van een kadootje om hem open te maken en als je hem open maakt; ziet het er super goed uit!  De inhoud, een mooie curlingwand op een zwarte suedeverpakking. Het straalt luxe uit.

IMG_3750

IMG_3752

IMG_3754

De werking:

Zodra je de stekker in de stopcontact steekt staat hij nog uit. Je moet hem aan zetten door een tijdje de aanknop in te drukken. Vervolgens komt er in beeld 180. Je kan de graden instellen! Heel erg fijn! Je ziet ook op welke graden hij zit, dus je weet wanneer hij warm genoeg is. En hij is heel snel warm!

Aan de slag:

Ik heb hem al diverse keren op mezelf uitgeprobeerd. Ik ben meer dan tevreden!
Hij pakt enorm goed! Ik heb hem even snel geprobeerd maar ook met wat meer tijd en kleinere plukken. Ik ben happy! Ik kan niet wachten om hem bij mijn klanten te gaan gebruiken!

Hier een paar foto’s van de krullen:

De krullen blijven enorm lang zitten. De volgende dag had ik ook nog een flinke bos!
hoe kleiner de plukken hoe groter de bos krullen is. Ik heb de hele dag met mijn handen in mijn haren gezeten. Aan de krullen getrokken en klitten er uit gehaald en nog bleven de krullen heel goed zitten!

Voorheen maakte ik mijn krullen het liefst met mijn stijltang, maar nu niet meer.
Ik kan iedereen deze krultang aan raden. Wel op letten dat je jezelf niet brand! Echt wel de handschoen aan doen dus 😉

Voordeel krulwand tegen over een gewone krultang:
Je hele pluk haar wat je er omheen wikkelt wordt warm en de warmte wordt niet tegen gehouden door de klem. Ze blijven hierdoor veel langer zitten en de krullen zijn veel sneller gemaakt. Ik denk dat je met de krul wand de helft van de tijd nodig hebt! Heerlijk. Hij wordt nu volop gebruikt bij mijn klanten dus ik moet er nog een aanschaffen voor mij zelf.

Author: dhaveman

Geef een reactie