Wie ben ik?

De vrouw achter In Your Face Visagie

Kom tot je recht met een prachtige uitstraling van In Your Face Visagie

DoomVisagie In your face visagie @ clipopname In Your face visagie @backstage 3 20100928-6936 bts6

Dominique Haveman is de vrouw achter In Your Face Visagie:

Professionele make up en visagie heeft altijd al mijn aandacht getrokken. Meer dan 10 jaar geleden besloot ik om mijn beroep ervan te gaan maken.
Make up en het stylen van haar, is mijn passie!

Dominique Haveman volgde diverse gerenommeerde opleidingen en richtte in 2005 In Your Face Visagie op. “Sindsdien werk ik als visagist en stylist voor diverse opdrachtgevers.” Haar werk bleef niet onopgemerkt, want In Your Face Visagie won verschillende make up wedstrijden en deed aan vele toonaangevende (bruids)modeshows mee. “Tegenwoordig kan iedereen ook bij mij terecht voor Bellypaintings en Gipsbuiken, het geven van workshops over visagie en semi-permanente wimperverlenging.”

Meer over Dominique Haveman uit Almere van
In Your Face Visagie

“Ik woon met veel plezier in Almere. Ik ben 30 jaar jong, creatief, vrolijk en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen op gebied van visagie en make up. Sommigen kennen mij al als gepassioneerd make up artist , misschien dat ik jou via mijn site kan overtuigen dat je met mijn aanpak, met de juiste make up en haarstijl datgene bereikt wat jij altijd al graag wilde hebben.Een complete make over schuw ik niet; ik luister wel altijd naar wat jij als klant wil en waar jij je prettig bij voelt.”

IMG_1484

Ik ben dol op cosmetica. Ik weet namelijk wat ik er allemaal mee kan doen. Zeg mij welke uitstraling jij wil hebben en ik zorg dat jij helemaal tevreden de juiste (nieuwe) look krijgt. Of dat nu voor jouw bruiloft is of voor een professionele fotoshoot omdat je goed uit de verf wil komen op jouw bedrijfsfoto, ik luister naar je wensen en samen komen we er zeker uit!

 

Dominique is een echte kameleon. Ze experimenteert met haar stijl en kleur en make-up regelmatig o haar zelf, waardoor ze er heel verschillend uit kan zien.  IMG_3750   IMG_1984 IMG_4523   _MG_2633 _MG_3493  IMG_4207 IMG_5852IMG_7405IMG_3843 IMG_8001

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!